Bordenbouw

We ontwerpen, produceren en installeren op maat gemaakte elektrische schakel- en verdeelborden. Bij BVH Elektro hebben we het volledige proces van A tot Z onder controle. Onze eigen ontwerpdienst houdt rekening met de beschikbare ruimte en het benodigde vermogen. Onze ervaren tekenaars nemen de leiding bij het uittekenen van de borden. Met oog voor detail en precisie zorgen ze ervoor dat het ontwerp perfect aansluit bij de vereisten van de elektrische installatie.

Vermogenborden

Vermogenborden zijn schakelkasten met een vermogen dat hoger ligt dan 100 A. We brengen de verschillende spanningsvertrekken onder in deze borden zodat uw volledige elektrische installatie voorzien wordt van de vereiste spanning.

Stuurborden

Stuurborden bouwen we uit. PLC-controllers of een klassieke relaissturing zorgen ervoor dat uw machines aangestuurd worden.

Stappen in het proces

Vanaf het eerste plaatsbezoek tot de inwerkingstelling van de gekoppelde machines, volgen we een gestructureerd proces om kwaliteit te waarborgen.

 

  • Plaatsbezoek: We beginnen met een grondig plaatsbezoek, waarbij we alle relevante informatie verzamelen.
  • Analyse: Onze experts analyseren de gegevens om de exacte behoeften en specificaties vast te stellen.
  • Engineering bord: Op basis van de analyse gaan we over tot het ontwerpen van het schakelbord.Uittekenen bord: Onze tekenaars zetten het ontwerp nauwkeurig op papier, met aandacht voor elk detail.
  • Montage bord: In onze eigen werkplaats hebben we een perforex CNC-machine, waarmee we de nodige voorzieningen op de juiste plaats boren.
  • Bord testen: We testen het schakelbord inhouse en meten nauwkeurig uit om de functionaliteit te waarborgen.
  • Transport: Ons daarop afgestemde transport brengt het bord naar de installatieplaats.
  • Installatie en aansluiting: Onze gespecialiseerde teams zorgen voor een vlekkeloze installatie en aansluiting van het schakelbord.
  • Indienststelling: Tot slot zorgen we voor de indienststelling van de gekoppelde machines, waarmee het volledige systeem operationeel wordt.

Eigen verwerking van koper

Wanneer het aankomt op de verwerking van koper zijn we het aanspreekpunt in de streek. Als een van de enige verwerken we koper nog zelf. Ook elektricien? We helpen u hier graag mee.

Ready to power your project?

Een project in gedachten? Laten we een afspraak maken.
Zo kunt u ons er alles over vertellen.