Verlichting

Op basis van lichtberekeningen en lichtplannen plaatsen we industriële verlichting, zowel voor nieuwe installaties als voor relighting projecten. Denk maar aan het transformeren van traditionele TL-verlichting naar moderne, energiezuinige LED-oplossingen. We voorzien de nodige leidingen en uitgangspunten. Elk type verlichtingstoestel, zowel binnen als buiten, kunnen we aansluiten. Onze ervaren elektriciens verzorgen uw verlichting met de nodige precisie en deskundigheid.

Lichtstudie

We voeren lichtberekeningen uit en maken gedetailleerde plannen om ervoor te zorgen dat de verlichting optimaal is afgestemd op de specifieke behoeften van de industriële omgeving.

Compleet projectbeheer

Wij nemen het volledige projectbeheer op ons. Dat betekent niet alleen het verwijderen van oude verlichting en het installeren van nieuwe, maar ook het herbekabelen indien nodig. Onze deskundige teams zorgen voor een vlotte en naadloze uitvoering van elk verlichtingsproject.

Complex sturingsvermogen (DALI)

Wat ons echt onderscheidt, is ons vermogen om complexe sturingen aan te kunnen. Elke armatuur krijgt een apart adres en kan worden geprogrammeerd voor individuele controle op het gebied van aan/uit, sterkte en tijd. Met het gebruik van DALI (Digital Addressable Lighting Interface) kunnen we verlichtingssystemen creëren die efficiënt, flexibel en aanpasbaar zijn aan verschillende behoeften.

Ready to power your project?

Een project in gedachten? Laten we een afspraak maken.
Zo kunt u ons er alles over vertellen.