Industriële bekabeling

Bij BVH Elektro leggen we de lat hoog als het gaat om industriële bekabeling: tot in de puntjes afgewerkte bekabelingsprojecten, uitgevoerd volgens de hoogste standaarden in de branche. Volgens de regels van de kunst dus.

Bekabeling voor elk gebouw

We plaatsen industriële bekabeling in gelijk welke omgeving. Industriële bekabeling moet aan heel andere eisen voldoen dan bekabeling in een kantooromgeving. Denk maar aan laag- of hoogspanningsbekabeling, stuurstroombekabeling… Afhankelijk van de omgeving kiezen we het materiaal voor de kabelmantel. In het ene gebouw moet die bijvoorbeeld flexibel en sterk zijn, in het andere moet die bestand zijn tegen hitte en chemische stoffen. Elke ruimte en toepassing vereist een ander type kabel. Doordat we maar al te goed weten dat industriële omgevingen vaak veranderen, zorgen we dat het kabelsysteem flexibel opgesteld is. Zo kan het gemakkelijk aangepast of uitgebreid worden.

Onberispelijke bekabeling

Industriële bekabeling moet niet alleen voldoen aan technische normen, maar moet ook visueel aantrekkelijk zijn. Een goed ontworpen en netjes geïmplementeerd bekabelingsysteem draagt bij aan een georganiseerde en professionele uitstraling van uw industriële faciliteit.

Ready to power your project?

Een project in gedachten? Laten we een afspraak maken.
Zo kunt u ons er alles over vertellen.