Elektrisch meesterschap

BVH Elektro ontwikkelt, bouwt, optimaliseert en onderhoudt industriële elektriciteitsinstallaties voor bedrijven. Al meer dan 20 jaar zijn we gespecialiseerd in bordenbouw, bekabeling van machines en installaties, verlichting en het zelf verwerken van koper. Elk van onze projecten vertrekt vanuit advies, nuchter gegeven en even oprecht uitgevoerd, tot het écht af is.

 

Bedrijvige elektriciteit

We ontwerpen, produceren en installeren elektrische schakel- en verdeelborden, data- en glasvezelbekabeling, industriële bekabeling en verlichting voor bedrijven. Voor we van start gaan, brengen we elk industrieel project in kaart. Die gedetailleerde plannen leiden tot een systeem waarin elke component naadloos geïntegreerd wordt. Op die manier creëren we dynamische elektrische installaties, die op elk moment werkzaam zijn én uitgebreid kunnen worden.

Veerkrachtige engineering

U stelt hoge eisen aan uw productieomgeving? Wij ook. Daarom ontwikkelen we onze verdeelborden geheel zelf. Het koper voor bekabeling verwerken we ook zelf. En onze elektriciens staan op onze payroll. Dit alles resulteert in die begeerde efficiëntie van bij de ontwerpfase tot en met de installatie en opstart. Elk industrieel elektriciteitsproject wordt op maat gemaakt, aangepast en uitgewerkt volgens uw unieke behoeften en wensen.

Hooggespannen expertise

Al meer dan 20 jaar straalt onze vakkennis door in alles wat we doen. Door te werken voor alle sectoren van de industrie, leerden we doorheen de jaren alle branches met hun verschillen en gelijkenissen kennen. Die ervaring nemen we mee om jouw project feilloos op te starten. Onze elektriciens zijn daardoor niet enkel multi-inzetbaar, maar spreken ook klare taal. Onze expertise en ons doorgedreven meesterschap stellen ons in staat om jou op elk vlak uitgebreid te informeren, adviseren en ondersteunen.

LogoNoText

Eigen verwerking van koper

Wanneer het aankomt op de verwerking van koper zijn we een unicum in de streek. Als een van de enige verwerken we koper nog zelf. Ook elektricien? We helpen u hier graag mee.

Strenge normering

In de industriële sector werken nagenoeg alle machines en installaties op elektriciteit. Naarmate de machines complexer worden en ze meer componenten bevatten, neemt ook de complexiteit van de bedrading en bekabeling toe. Het is van cruciaal belang dat de elektrische engineering en elektrotechniek achter uw machines voldoen aan de strengste normen.

Meet the team

Ready to power your project?

Een project in gedachten? Laten we een afspraak maken.
Zo kunt u ons er alles over vertellen.